Det är klart med den andra rehabiliteringsperioden

Igår fick jag veta att mina vänner hade fått kallelse till Kankaanpää, mamma hade ändå tänkt ringa dit idag och fråga hur det låg till, med: rum, plats och osv. Nu på eftermiddagen när jag hade tagit igen mig efter arbetsdagen, pratade jag med pappa som var lite förkyld, mamma likaså men hon hade pratat med Kankaanpää och det är klart med den andra rehabiliteringsperioden. Vi far dit den 13:e februari. Jag blev smått orolig över min mors förkylning, för att på onsdagkväll ska jag på ett 6 årskalas, då hade hon lovat köra och komma dit med mig, Nå, en möjlighet är ju om jag skulle ta en taxi, men vi får se hur det blir. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.