En snabb titt

Jag tänkte ta mig en snabb titt här på bloggen, innan jag går och sova. 🙂 Fotbollsmatchen var tråkig, dessutom när JARO förlorade mot Vasa IFK. Vi gick tio minuter innan matchen var slut så tråkig var den. Sedan blev det en härlig kväll med familjen. 🙂 Mina faddrar kunde inte vara så länge men de hann äta med oss. 🙂 Underbart att få vara tillsammans med familjen och njuta. 🙂

Det blir nog snart läggdags och säga god natt. 🙂 Nåja, vi får ju sova på morgonen.  Jag kan sova lite längre på morgnarna då jag är hos mammas, medan hemma hos mig vaknar jag ungefär vid samma tid. Tja, sover kanske en aning längre men inte så värst länge. Orsaken vet jag faktiskt inte, men kroppen är väl inställd på en viss tid tror jag. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.