Skulle ha behövt den!

Ni minns väl när jag berättade att det var två fiskhonor, Miljonfiskar som var runda om magen. Sen gick ytterligare några dagar märkte jag att Platyfiskarna (som är röda) är också tjocka om sina magar. Ännu ikväll då vi matade fiskarna var Miljonfiskarna stora och feta, men när jag hade gjort kvällsbestyren, var fiskarna små och smala. Vi försökte titta efter fiskyngel, men såg ingenting antingen hade deras mor hunnit äta upp dom eller så har dom gömt sig bland växterna. Buren är ju beställd men jag skulle ha behövt den! Hur ska jag kunna vänta tills den kommer? Bara inte Platyfiskarna hittar på att få yngel innan jag hinner få buren:) Fast det är ju bara en början, det kommer ju flera tåg med fiskyngel. 🙂

Men vänta nu…. Jag får kanske äta upp mina ord, nu när jag såg på den ena hona så var hon fortfarande lite stor. 🙂 Ja vi får väl se vad det blir. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.