Effektiv söndag

Det blev en effektiv söndag, vi hann göra rätt så mycket med assistenten också idag. I morse fick jag höra att de hade kaffe-erbjudande på Citymrket, då föreslog jag att vi  skulle gå dit och ta en titt. Vädret var ganska härlig, det var mulet men lagom kallt, nja kanske en aning blåsigt men inte så farligt. Nu när jag en gång kom mig iväg till Citymarket passade jag på att fylla frysen med lite kött och broiler, så har jag att ta till.

Efter eftermiddagskaffet avkalkade vi min kaffebryggare, 🙂 jo avkalkning gör åtminstone jag lite för sällan. I butiken då jag en ätiksflaska kom jag på det, undrar varifrån kom den tanken. Nåja nu är det  i alla fall gjort och det känns bra. 🙂 Ni kanske minns när jag nämnde om att min assistent skulle fara och jobba till Spanien, hon åker nästa vecka och är borta kanske fem veckor. Men i mars träffas vi igen.  Jag önskar att det blir en fin upplevelse för henne. 🙂

Nu idag blev fem månader sedan jag bröt benet, och känner mig oerhört glad att jag har kommit igen. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.