Lördag med allt möjligt

Ja det har varit lördag med allt möjligt. Passade på att få saker gjorda då jag en gång hade personlig assistans. 🙂 Vi damsög lite akviaret, som var bra att göra vid jämna mellanrum. Sedan installerade vi den nya temperaturmätare inne i akvariet, då slog det oss en tanke att mätaren fungerade samtidigt som en värmepump. 🙂 Och den fungerar bra efter alla om och men. :)Den gamla värmepumpen togs bort, onödigt att ha igång två pumpar. Sorterade lite papper och satte i en mapp.

På eftermiddagen for jag med mina vänner på fotbollsmatch, hallsäsongen inleddes med JARO – JBK. jARO vann matchen. 🙂 Efteråt blev jag bjuden på mat, hos vännerna, vi hade en trevlig stund tillsammans. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.