Dags att bli laglig

Nu har jag bott ett år i min lägenhet, jag har inte haft en brandvarnare. Här i Finland är det ju lag på att en brandvarnare  ska finnas i varje hushåll. Ibland har jag nog funderat på att jag borde skaffa mig en, men så har saken lämnat på den vägen. Igår kväll luktade det av bränt gummi i korridoren när vårdaren kom in till mig, till och med jag kunde känna av lukten. Medan vi pratade om vad det kunde vara, kom jag på att jag har ju ingen varnare. Till sist visades det inte var något farligt  och det var bara några små gummibitar som hittades.

Det är dags att bli laglig. Vårdaren tog kontakt med handikapppsevice som sa att de betalar ej för en brandvarnare, det är jag tvungen att skaffa själv men sedan lovade de att snickaren kommer och sätter fast den i taket. Idag köptes det en varnare åt mig. 🙂

Det är skönt med fredag och att snart är det helg. 🙂 Jag var faktiskt på jobb idag, fick allt gjort i tid innan en ny vecka börjar. Förstås blev dagens saldo till måndag men för övrigt blev det som det brukar vara på en vanlig fredag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.