Varför ska texten vara så smått?

Ni såg ju min nya temperaturmätare, ännu har jag inte fått den att fungera som den ska. Varje gång jag sätter den på så efter en stund börjar manicken att blinka i blått, grönt och rött i tur och ordning, det är väl någon varning. Ja vi får nog läsa intruktionerna även om det är på engelska, men varför ska texten vara så smått? Till och med jag har svårt att se.

Nu är mina fiskar lugna och harmoniska. Å man kan se på dom hur länge som helst. 🙂 Två fiskhonor är ganska runda under magen, så de är nog med yngel, jag hoppas bara att dom andra äter upp de små liven. 🙁 Här är det spännande tider som jag lever i. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.