Smidigt

Dagen har gått rätt så smidigt fast det var måndag. 🙂 På jobbet hann jag till och med laga två dagars arbete, kände mig riktigt stolt då jag blev klar. 🙂 Tydligen hade jag lite extra energi i kroppen, eller jag vet inte vad det berodde på. 🙂 Nu är jag kanske lite väl optimistiskt men tycker faktiskt att dagarna har blivit längre. 🙂 Idag ör det mulet väder med minus tre grader.

Jag fick ett meddelande av en vän, som hade ringt till Kankaanpää. Det blev preliminärt den 13 februari som vi kunde åka dit. Ganska bra tidpunkt tycker jag själv.Snart ska jag gå och handla, kylskåpet är lite tom efter helgen. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.