Gott Nytt År!

Årets  sista dag kommer jag inte att glömma. 🙂 Min bror kom med barnen på kaffe till oss, vår far berättade för barnen att han bjuder oss alla på en resa till Kanarieöarna i januari. Ja det var en glad flicka och pojke, 🙂 med en del frågor om resan. Vi såg på surfplattan på bilder från hotellområdet som var fina. 🙂 Idag är det precis en månad tills vi åker, vi andra i familjen har nog vetat ganska länge om resan. 🙂

På eftermiddagen ska mina föräldrar och jag, gå och ta influenssavaccin. En ordentlig förkylning kan bli rätt så jobbigt för mig, jag får nästan alltid i luftrören och har svårt att hosta upp slemmet. Annars är jag rätt så frisk av mig och är sällan sjuk. 🙂 Nu har det blivit halt därute så man får vara försiktigt då man går, värmegrader är det även idag.

Ikväll ska vi till våra vänner och fira nyår. Nu önskar jag er Ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.