Året som gick

Det börjar bli dags att tänka på året som gick. Året 2012 började med att jag flyttade till min nya lägenhet. Vi hade fullt upp att ordna mina saker och få det bra som möjligt för mig. Några månader senare började jag fundera på bloggandet, själva begreppet var ganska nytt för mig. Nog hade jag hört att folk skriver bloggar, men jag hade inte satt mig in i det. Och flera år hade gått sen jag hade skrivit något, hade liksom tappat bort skrivlusten. Samtidigt började jag följa med Mirka Norrströms blogg. (som var med i Familjenannorlunda)

En kväll bestämde jag mig för att prova på att skriva en blogg. Inte visste jag vad det skulle bli, men tänkte att det kunde vara värt att försöka. 🙂 Med tiden fann jag skrivlusten, samtidigt började jag inse att min vardag som funktionshindrad kan vara intressant för andra människor. Under min sommarsemester fick jag en dröm om att förtjäna pengar på bloggandet. 🙂 Tog reda på saker och ting för det, men så kom olyckan när jag ramlade och bröt mitt ben. Nu fick jag mera tid att ägna mig åt skrivandet och min dröm. Jag gav inte upp och jobbar fortfarande att drömmen ska bli sann. 🙂 Så var mitt år som snart lider mot sitt slut. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.