Jag gillar ju bubbelvatten?

Nu kan jag visa er hurudan Sodasstream som jag köpte åt mina föräldrar.Blev själv lite överraskad när det fanns tre glasflaskor istället för två med i paketet. 🙂  Min mor dricker ganska mycket bubbelvatten och nu behöver de inte släpa på vattenflaskorna hem. 🙂 Själv har jag aldrig varit någon av bubbelvatten eller Vichy som det kallas här hos oss, vet inte varför men jag har inte gillat smaken. Men igår då när far provade Sodastreamen så hände det något, av min rena nyfikenhet ville jag förstås smaka på hur vattnet blev. Då kom jag på att jag gillar ju bubbelvatten?

Vi ska kanske köpa några smaker så kan man laga limonadliknande drycker. Med denhär maskinen kan det lagas många olika drycker. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.