Skönt att få vara ute i friska luften

Nu kan jag inte påstå att vi har varit morgonpigga här i huset, det var först efter klockan tio som jag själv började sakta att röra på mig och steg upp. 🙂 Men vad spelar det för roll då alla en gång är lediga. 🙂 Skönt att sitta och vakna i lugn och ro med en kaffekopp som senare blev till tre koppar, just då smakade kaffet på något vis extra gott. 🙂 Då kan man fråga sig om vi var lite söliga. Nej, eller kanske lite men det var skönt att få bara vara. 🙂

Idag började mellandagsREAn i affärerna, vi for en sväng in till stan. Inte för att vi var ute efter något speciellt eller skulle ha behövt, ibland är det roligt att gå och kika på vad som finns. Vi hittade ingenting från REAn, och vi var inte heller på humöret för att börja prova kläder. 🙂 Föret inne i stan var ej det lättaste att ta sig fram med rullstull, eftesom under natten hade det snöat och en del trottoarer var inte så bra plogade. 🙁 I alla fall var det skönt att få vara ute i friska luften. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.