Mätt och belåten

Ännu en gång fick vi sätta oss kring julbordet med massor av godsaker. 🙂 Glada människor som hade trevligt tillsammans. Fiskbordet var lite annorllunda idag, med sikrom, rökt fisk, rosoli (sillsallad utan sill) och sillröra. (som innehåller allt möjligt) Sedan blev det älgkött, skinka och rullsylta.(som hör till min familjs julbord. En filé är inrullad i griskött.) Till efterrätt hade vi, bär ost, små bakelse liknande (gjorda av pepparkaksdeg  fyllda med äppel  och kvarg som sen var i ugnen) frukt och glass. Allt var gott. 🙂

Nu är jag mätt och belåten. 🙂 Jag tror inte att jag behöver mat på flera timmar så känns det nu. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.