Julnatten

Jag sitter ännu uppe på  julnatten och skriver, far tror att jag gick och lade mig. Märkte själv att jag inte var så trött och tänkte skriva lite min julafton Mina föräldrar blev glad och överraskad över Sodastreamen, 🙂 de fick öppna julklappen innan vi for till min bror.  I år var vi 17 som firade julafton tillsammans. Det var härligt att se hur barnen väntade på julgubben, och hur deras ögon tindrade när han äntligen kom. Vi sjöng lite för julgubben. 🙂 Jag hade väl varit snäll i år också, eftersom jag fick så många julklappar. 🙂

Jag är fortfarande mätt efter julmaten. Man äter alltid nästan för mycket, själv tycker jag om fiskbordet vid julmiddagen men man måste ju orka med skinkan också. Det är ju det att allt smakar så gott. 🙂

Småningom ska jag gå och lägga mig. 🙂

 

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.