Njuter av jullovet

Ja det blev en kall decemberdag med nästan minus 20 grader, usch det är på tok för mycket. 🙁 Siitter och njuter av jullovet, fysioterapi blev annulerad på grund av magsjuka och terapeuten trodde att jag inte ville ha smittan. Och det hade hon så rätt i, skrev jag då jag svarade på textmeddelandet. 🙂 Lyssnar på julmusik från spotify.

Jag har smått börjat packa med det som jag ska ha till mamma och pappa,jag ska ju bo där till nyårsdagen. Det blir roligt att få vara tillsammans. Har satt alla julklappar på ett och samma ställe så jag får allt med mig , 🙂 det skulle vara en katastrof om jag skulle  glömma bort någon. 🙂   Jag har kommit överens med  personalen att de sätter en Holiday-tablett åt fiskarna i morgonkväll. Tar ungefär 24 timmar innan tabletten börjar lösa upp sig och ger mat åt fiskarna, så ska det räcka upp till sju dagar. Nu är det så att personalen börjar senare än vanligt under julhelgen, och fiskarna får mat utan att jag skulle beöva oroa mig över det. 🙂 Då kan jag fara och fira jul och vet att allt är i sin ordning medan jag är borta. 🙂

Hejsvejs 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.