Förbereder lite till julen.

Mina föräldrar kom efter mina saker, mamma kom med mig i taxin när jag tog elrullstolen hem över julen. 🙂 Pappa var lite förvånad över julklappsmängden som jag hade med mig, och unndrade om så många människor hade varit så snälla. 🙂 Jag lämnade en chokladask på bordet och önskade personalen God jul. Hemma hos mor och far började vi med att dricka varm glögg för att fira lite att jag kom hem till julen. 🙂

Nu förbereder jag och mina kära föräldrar oss till julen. Mamma klädde julgranen i kväll som blev fin. Grannarna kom med sin julhälsning åt oss, de satt och pratade en stund. 🙂  Vi lagade fyllningen till köttpirogerna som ska bakas i morgon. 🙂 Sedan badade vi bastu, det kändes skönt att bada i lugn och ro. 🙂 Efteråt satt vi och hade mysigt med tända ljus och lyssnade på julsånger. 🙂

I morgon ska vi ut med en del julhälsningar till våra vänner, och samtidigt får man träffa folk. Sånt är skoj. 🙂 Nu finns det bara tid för varandra utan stress.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.