Jullov!

På jobbet tog vi det ganska lugnt, Satt och pratade, det kändes inte rätt att gå och ge böter åt felparkerade bilar. 🙂 Lite julfrid måste människor få ha, då de är och shoppa såhär inför julen. 🙂 Efter ett tag  tog mig i kragen och lagade det sista som jag hade på mitt skrivbord. 🙂 Det kändes rätt så skönt att ta jullov och lämna ett rent bord efter sig. Sedan tänkte jag göra bort mig, hade inte en tanke på att jag inte kommer på jobb förrän i januari och glömde att fylla i månadsrapporten. och  lämna in den åt min löneräknare. Först när jag satt och väntade på skjutsen kom jag på det. När jag kom hem, ringde jag min arbetskamrat och bad henne att fylla i papret och lämna in. Då först fick jag ro i själen. 🙂

Demenshemmet har börjat smått att flytta in tillbaks till huset där jag tidigare bodde. Några av personalen  fick jag se genom mitt fönster. Jag fick en julblomma av en vän som tittade in hos mig på eftermiddagen. 🙂 Pappa hade talat med hemservicechefen, som enligt henne är man nog fexibla med tiderna. Jag måste bara säga på förhand om jag är på väg ut. De visste också att jag är lite annorlunda än de andra hemvårdsklienter.  Ja det låter bra men fungerar det i praktiken, är faktiskt lite tveksam till detta. Vågar jag lita på det? Först ska jag ha jullov och fira en skön jul med familjen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.