En dag ännu sen blir det jullov

En dag ännu att .jobba ännu sen blir det jullov, som känns mycket välbehövligt nu. 🙂 På ett år har det skett för många förändringar, och tyvärr till det sämre. Är inte alls nöjd med min livssituation. Tänker ännu på gårdagens diskussion, då ställer jag mig en fråga. Tror de att mina behov fösvinner eller blir mindre? Mitt svar är NEJ, mitt funktionshinder försvinner aldrig. Jag pratade just med pappa, sa åt honom att jag TÄNKER INTE FLYTTA! Vi var båda av samma åsikt, óch det känns så skönt att veta att jag har mina föräldrars stöd.

Min far sa att han har grubblat färdigt på problematiken med hemservice, och tänker tala med den högsta chefen. Ja då får vi se vad som  sker, är ledsen att jag slank mig in på dethär ämnet igen. I era öron kan det låta tråkigt, men eftersom frågan berör mig så måste jag få skriva om mina känslor kring detta.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.