Upprörd :(

Arbetsdagen var okej, datorn fungerade rätt hyfsat fast ibland var den nog långsam och jag fick vänta upp till en minut innan jag kunde komma vidare. Efter lunchen förde vi med vårdaren min gamla duschstol till handikappservice. Människan som sköter handikappärenden var på plats, och ville prata med oss. Honi hade hört om mitt missnöje med hemservice, hon tyckte att det stred mot de mänskligrättigheterna. Vi förklarade hur det har blivit inom hemservice. Sedan sa handikappservicemänniskan, att det finns en lägenhet som skulle vara ttilgänglig, som ligger bakom där min mor och far bor. Jag mumlade att det är nog för nära mina föräldrar. Visade mycket svagt intresse för detta. Just då kände jag mig som en boll som kastades hit och dit. 🙁

Ärligt talat så blev jag upprörd. Först blir man ”utslängd” från ett hus, och då lagas det upp en lägenhet enligt ens särskilda behov, och efter ett år vill de att man ska flyttta 🙁  Mitt intresse för det är på noll och det sa jag åt mamma som stack sig in hos mig på eftermiddagen. Nej, de får nog försöka hitta på en annan lösning, för att flytta tänker jag INTE! Mamma förstod mig mycket väl.  Nu är jag lite väl grinig men det blev bara en sån dag. 🙁

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.