Verkligen måndag

Jag gillar alla dagar på veckan, för att alla dagar är ju olika. Tidigare har jag berättat om att på jobbet har vi gamla datorer, numera har de blivit långsammare och man får vänta på att markören flyttar sig till följande ruta. Ibland går det riktigt bra när man skriver in informationen i en ruta och sedan tar man nästa, men så stannar markören upp och de några sekunderna känns så långa. Idag fick dataprogrammet för sig att börja hoppa, min arbetskamrat försökte göra allt som hon kom på, men hoppandet fortsatte ändå. Vi ringde till en IT-människa som inte ens befann sig i huset, han bad oss att stänga dator, men det lyckades inte. Till slut gick vi bort från datorn. Ja det var verkligen måndag, vilken start på veckan. 🙁 Vem vet när våra datorer säger upp sina kontrakter. 🙁

Det har varit mulet värder och ungefär minus fem grader. Nu kan ni tycka att jag är lite knasig som talar om mina pelargoner på vintern, jag var till förrådet och kollade eftersom jag kommer att vara borta jul- och nyårshelgen. Pelargonerna var torra men hårda så att man vet att växterna lever. 🙂 Vi satte självbevattnarestrutar på en halv liters limsaflaskor som vi fyllde med vatten och flaskan ner i krukan. Växterna dricker upp vattnet och sedan får de torka upp i mellan, men fuktigheten i jorden stannar i en längre tid. 🙂 Nu behöver jag inte oroa mig för mina blommor medan jag är borta. 🙂

Vi gjorde en liten promenad innan vi gick till butiken, vädret kändes riktigt skönt. Jag försökte handla så att jag klarar mig  för veckan, onödigt att köpa för mycket när man vet att man ska åka bort.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.