Glögg hos grannen

Jag är glad över att jag kunde vara med på glögg hos grannen, även om jag kunde bara vara en stund. Där var också några andra grannar, som var riktigt trevligt att träffa. 🙂 Först fick vi glögg och pepparkakor. Efteråt blev det svamp- och röktrenköttspiroger som smakade gott. 🙂 På efterrätten hann jag tyvärr inte vara med, för att min taxi kom vid en sjutiden efter mig. Jag förklarade snabbt för grannarna om hemservicegrejen, och sa att därför var jag tvungen att åka så tidigt. 🙁 Grannarna blev förvånade över saken och tyckte att det var orättvist mot mig.

Härhemma var allt bra, och akvariet såg så fin ut. 🙂 Jag började bara att grubbla på en sak, igår böt vi bakgrundsbild åt fiskarna och nu redan hade det börjat komma lite grönt på bilden. Det måste vara något annat än alg, tja jag vet inte vad det kan vara. Måste försöka att ta reda på. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.