Grundstädning i akvariet

Hej, visst är det härligt med lördag. Jag har min assistent hos mig nu, vi kom till det att för att akvarieväxterna ska bli rena och fina så behövs en grundstädning. Först for vi till djuraffären och köpte saker som jag inte har hunnit skaffa mig efter att jag flyttade in. Nu har akvariet blivit tömd, stenarna och växterna blir tvättade. För tillfället får fiskarna simma i ett ämbare tills allt är fint och fräscht i akvariet. 🙂

I kväll ska jag till mamma och pappa, vi får vänner på lutfisk, en tradition som hör till julen hos oss. 🙂 Ni ska ha en skön fortsättning på lördag. Så ska jag gå och se hur det går med akvariestädningen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.