Balansproblemet ett minne blott

Skönt att få ha en lugnare morgon, annars vill det lätt bli att jag måste hålla ett öga på klockan. Den enda tiden som jag hade att passa var klockan elva, alltså min fysioterapi. 🙂 I morse var det något med ytterdörrens automatik och dörren var stängd, konstigt??? Jag placerade miig bredvid porttelefonen ifall om terapeuten skulle ringa på den så jag kunde öppna, men ytterdörren hade fungerat som vanligt.

Ja terapin gick bra och vi gjorde övningar som vi brukar göra. 🙂 Mina magmuskler jobbade fint,  tog pauser när jag själv kände för det. Då jag gick sa terapeuten att balansproblemet som jag hade var nu borta. 🙂  Själv berättade jag att jag har börjat gå mera. 🙂 Det märks ju på gångstilen att jag är säkrare på stegen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.