Dags att ta itu

Nu har jag ibland talat för mina föräldrar, om hur min situation  har förändrats efter att hemservice/ hemtjänsten införde datasystemet. Det är omänskligt att jag måste sluta dagen klockan halv åtta, bara för att personalen ska hinna hjälpa mig  med mina sysslor. Mina föräldrar har börjat inse stuationen i sin helhet, och tycker att det är dags att ta itu med saken. Ikväll när pappa var hos mig, pratade han med en vårdare och mig. Vi berättade om hur förändringen har påverkat i det dagliga sysslorna, och våra årsikter om datasystemet. Dethär är inte rätt för mig som vill också ha ett socialt liv, det går inte att acceptera. Själv anser jag att mig kan man inte jämföra med hemvården. Vi får se vad som händer och sker.

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.