Andra advent

Igår var det fullt upp hela dagen. Min assistent och jag storstädade mitt akvarie. Först sa jag om vi skulle ta och putsa bottnet med damsugaren, sedan blev det att lampan togs bort och tvättades från smutset och till slut putsades även filtret som jag inte hade rengjort på nästan ett år. 🙂 Ja det blev storstädning i akvariet sådär lagom inför julen. 🙂 Vi hann också paketera in mina julklappar. 🙂

På kvällen var vi på en 140 årsfest i Larsmo, det var våra goda vänner som firade sina 70 årsdagar. Människorna som firades betyder mycket både för mig och min familj 🙂 frun var min allra första fysioterapeut, småningom blev våra  familjer också vänner. 🙂 Kvällen var trevlig med god mat och roliga program. Vi satt med några andra vänner, kvällen var bra på alla sätt. 🙂

Idag den andra advent, vi sov länge på morgonnen som var skönt. 🙂 Det snöade lätt så att snöflingorna  svevade vackert från himleen, ibland sken till och med solen. Jag har kunnat röra mig gående härinne hos mamnas, 🙂 fast i morse tog jag nog rullstolen när benen hade inte hunnit vakna än. Så dekorerade vi pepparkakshuset som ni redan har sett bilderna på. Jag har haft lite söndagsmys. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.