Varmt och skönt

Ja jag skrev ju att det redde ut sig med temperaturen inne hos mig. Samma dag hade vi pratat med gårdskarlen om dethär, som påstod att det gick inte att höja värmen i systemet. Då var orsaken den, att en del av invånarna kan få det för varmt och blir tvungna att ha dörrarna öppna, eftersom de inte förstår att sänka på batterierna.  Ja men det känns för kallt för mig sa jag.

Det har nu gått några dagar och värmen känns behaglig, temperaturen på väderleksstationen visar på 20,6. Idag fick jag höra att gårdskarlens man hade nog höjt på värmen. 🙂 Så nu är det varmt och skönt hos mig. Jag kan inte klaga. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.