Lunch på ABC m.m

Dagen har gått i lugnets tecken. Vi promenerade i det vackra och soliga men kyliga vädret till ABC och åt en lunch där. Samtidigt fick man vara ute i det friska luften, på vägen dit kändes det som om det var kallare och kölden bet i kinderna. 🙂 Jag åt en Jeppis kebab, (Jeppis = Jakobstad på dialekt) en portion kebab med franska. Det var ganska gott, så drack jag en kopp kaffe på. Ja det var en utmärkt idé att med vårt lilla gäng fara till ABC, nu när det fanns möjlighet till . Henvägen kändes lite varmare. 🙂

I kväll har jag varit på bal, som vill säga att jag har sett på slottsbalen från presidentslottet på tv:n Där ser man alltid fina kläder, í år har det inte varit så speciella men vackra kläder. Nu har jag balet i bakgrundet medan jag sitter och skriver. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.