å, att jag inte tänkte på det

Nu känns det varmare härinne hos mig. Pappa satte min termperaturmätare (  = väderleksstationen) som jag har mot en betongvägg , på vardagrumsbordet och då steg temperaturen upp till 21 grader. Å, atr jag inte tänkte på det, klart att det är kallare längs en stenvägg. Hallå, hur dum får man vara?? 🙂 Men igår kändes det nog svalt , det kan jag inte förneka.

Något som var positivt var att vi fick en bilparkering nära frissan, och jag gick den korta biten. 🙂 Mamma och pappa märkte att jag kunde gå bättre. 🙂 Så fick jag en julgubbe till i min julkalender. 🙂 Solen sken väl en stund idag, men jag hann inte se eftersom dagarna börjar vara så korta. 🙂

 

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.