Om ni vill hjälpa – Städservice Korsholm

Städservice korsholm

Vi önskar få ett tillägg i listan över företag man kan anlita med hjälp av servicesedlar i form av städhjälp!

Som närvårdare till ett barn med specialbehov är det inte så lätt att lämna barnet i okända händer. Vi är såklart tacksamma för att vi fått/får servicesedlar men många av oss vågar inte lämna bort våra barn av en eller annan orsak. OM vi istället skulle få städhjälp så kan vi sköta våra barn och ge dem den uppmärksamhet som de förtjänar medan någon utomstående tex tvättar våra fönster/gör grovstädning inför jul mm. Vi ser detta som en win-win situation för alla parter.
Det samma gäller säkert många äldre. Man vill kanske inte att ens mamma skall skötas av nån vilt främmande men har svårt att hinna med allt som behöver göras. Då skulle städhjälp kunna vara räddaren i nöden.

————————————————————————————————————————————-

Me toivotaan että saataisi siivousapua mikä voi ostaa palveluseteleillä!

Haluaisimme lisää yrityksiä listalle, joita voidaan käyttää palveluseteleillä vaikka siivousavun muodossa.

Erityishoidon  tarpeessa olevan lapsen omaishoitajana ei ole helppoa jättää lasta  vieraisiin käsiin. Olemme tietenkin kiitollisia, että saamme/olemme  saaneet palveluseteleitä, mutta monet meistä eivät uskalla jättää  lapsiamme monestakin syystä. Jos sen sijaan saisimme siivouspua, niin  voisimme hoitaa lapsemme ja antaa heille sen huomion, minkä he  ansaitsevat, sillä aikaa kun joku ulkopuolinen esim pesee ikkunamme ja  tekee perussiivouksen esim jouluksi jne Näkisimme tämän palvelevan molempia osapuolia. Tämä sama pätee varmasti myös vanhempiin henkilöihin. Emmehän  halua, että esim äitiämme hoitaa joku aivan ventovieras ihminen,  samalla kuitenkin on vaikea hoitaa kaikkea mitä pitäisi tehdä. Tällaisessa tapauksessa olisi vrmasti siivousapu pelastus.

För en stund sedan var jag inne på en blogg, och skrev själv under. Ni vet ju att allt med funktionshinder eller handikapp intresserar mig. Så om ni vill hjälpa – Städservice Korsholm, gå gärna in på http://www.adressit.com/stadservice_korsholm

                                   Kram     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.