Det kan inte vara sant!

Brrr…… Ja idag har vi kallt minus 9 grader och solsken. Jag  tog på mig full muddering med vantar, mössa och halsduk, för att inte behöva frysa. På jobbet hände det något som aldrig har hänt mig tidigare. 🙂 Jag var på wc och höll på att gå mot byttan, plötsligt märkte jag att det var någonting som sög sig fast i golvet, då såg jag att halva av den ena sulan på skon hade lossnat. Mina vinterskor är några år gamla men har hållit bra. Det gick att gå men jag var  försiktig med stegen, så att jag inte snubblade. 🙂 Sedan gick jag till min arbetskamrat och visade upp min sko, vi började skratta. Vi teipade skon så att sulan hölls fast med den. En ganska komiskt början på arbetsdagen men skon höll resten av dagen. 🙂

Jag hade just druckit eftermiddagskaffet, så kom mamma som hade ett par vinterskor för provning. Då brast jag i skratt och sa att det kan inte vara sant! Sen berättade jag om det som hände på jobbet. 🙂 Ja skona var passliga märkte vi fast jag provade bara den ena, mamma skulle fara och betala dom. Jag gav nästa årskalender som kom i början av veckan och den blev genast omtyckt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.