Det fungerar ju

Kölden har kommit till oss, i morse hade vi några minusgrader. Konstigt att det känns alltid mycket kallare än det i själva verket är, innan man vännjer sig. Mulet väder och några enstaka snöflinga svevade i luften. Nu tog jag min dunjacka som hade fått en ny dragskedja på mig, den var varm och skön. 🙂 Inget speciellt på jobbet, löpte som det brukar.

Jag hade just kommit hem från jobbet, och höll på att gå med rullatorn till rullstolen i vardagsrummet. Då kom min bror med modemet, som det var inget fel på men det skulle komma någon från telefonbolaget och se på vad som bråkar. Nå, modemet sattes på plats. Just när jag skulle sätta mig i rullstolen, sjönk jag ner nästan på golvet, alltså muskelstyrkan försvann ur benen. Hjälpen fanns ju nära, det var inget nytt, för ibland försvinner benstyrkan och benen bär mig inte. Min bror satte  på datorn och märkte att det fungerar ju, säkert var det något fel på linjerna igår kväll, han skulle fara till telefonbolaget och säga om det-

Efter kaffet kollade jag mina mail och hade fått ett av Internetmänniskan. Han hade lagt upp ett testsait på min kommande bloggsida, 🙂 det var ju bara en bråkdel som var upplagd men jag fick se på ett ungefär hur sidan kommer att se ut. 🙂 Själv tyckte jag att det såg bra ut, och skrev till honom, om mina åsikter. Det är bra att fortsätta och utveckla sidan.

Det här är tillsvidare bara en tanke, men på den senaste tiden har jag funderat smått på, om mitt företag skulle ge rådgivning inom handikapp saker. Vad säger ni om det? Skulle jag klara av det? :)Behovet av information om handikapp finns ju, och åtminstone har jag egna erfarenheter. 🙂 🙂 🙂 Tanken får ännu mogna men vi får se vad det blir. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.