Har inte hunnit….

Nu först fick jag tid att sätta mig framför datorn, har inte hunnit tidigare. Arbetsdagen gick bra, riktigt trevligt att jobba igen. 🙂 Det var igen en grå och mörk dag, en aning kallare än vad det har varit men ändå värmegrader. Min vårdare var till posten och hämtade mitt paket. 🙂

Eftermiddagen for sin väg, och jag hann inte riktig med. I fredags mailade jag TeliaSonera om en räkning som jag hade betalat, men det påstods att den var obetald.Tror ni ej att just då när jag var på det mest olämpligaste ställe (wc :)) att telefonen ringer, och jag hör att den automatiskasvararen öppnar samtalet. Jo det var från TeliaSonera, en röst säger Hallå, hallå, det hörs dåligt, jag ringer på nytt. Det gick inte många minuter förrän mobilen ringde igen. Då sa den manliga rösten är det Susie, det hörs fortfarande lite dåligt, kom lite närmare. Jag var tvungen att krypa fram till matsals bordet, då var jag väldigt tacksam över att ingen såg mig med byxorna halvägs till knäna. 🙂 Det påstods fortfarande att räkningen var obetald, men jag får hjälp av min far att utreda saken.

Sen var det dags att laga mat, och efteråt gick vi till butiken. 🙂 Ibland blir det lite körigt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.