Jag fixerar mig inte

Jag har varit .lite på växlande humör idag, men nu känner jag mig relativt lugn i kroppen och själen. Det blev igen tal om mitt gångsätt, och jag vet inte varför jag blir så upprörd alltid när man pratar om gåendet. På något sätt har det blivt ett känsligt samtalsämne, kan ej förklara, då uppför jag kanske lite bansligt. Småningom lugnade jag ner mig . Sedan for vi ut på en promenad, det var ganska skönt väder fast det var mulet men  ändå värmegrader.

Efter att vi hade kommit in så bestämde mina föräldrar och jag, att jag fixerar mig inte på gåendet. 🙂 Annars får jag eller de på hjärnan att jag måste bli bättre ganska fort. Bättre blir jag ju men gör inget större nummer av det hela. 🙂 Nu ska jag bara koncentrera mig på framtiden, och få tillbaka min rörelseförmåga. 🙂 Det känns skönt att veta om att jag har inga krav på mig, jag strävar mig dit var jag vill vara. 🙂

Annars har det varit en lugn och skön söndag. 🙂 Jag såg på när min mor limmade fast några pepparkakshus som brorsbarnen ska komma och dekorera nu på veckan. 🙂 Själv har jag varit ganska mycket uppe på mina fötter, gått både utan stöd och med rullatorn. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.