Har gjort lite allt möjligt

Idag har jag gjort  lite allt möjligt. Pappa kom och hämtade mig sådär efter tolv, vi for till stan och träffade mamma. 🙂 Vi gick en stund på gågatan, där var någon sorts av julöppning eller vad det var, jag vet inte riktigt själv om jag är ärlig. 🙂 I alla fall var det små kojor md julsaker. Där träffade vi ett par vänner som vi pratade med. På hemvägen gick mina föräldrar snabbt till butiken, jag blev och väntade i bilen, så träffade jag min arbetskamrat som jobbade idag. Vi hann byta några ord medan jag satt och väntade.

När vi kom hem till mamma och pappa,  så gick jag från bilen med pappa att han höll mig under ena armen,(eller i armkrok) och det gick riktigt bra. 🙂 Det har jag inte gjort sedan jagbröt benet. 🙂 Så det var mycket positivt, och nu märker jag att jag vågar mer och mer gå själv utan stöd. 🙂 Mamma värmde årets första julglögg o vad det smakade gott, så hade vi en mysig stund tillsammans.

Nu har jag någon som gillar att kommentera mig, jag kan inte hålla mig, så jag måste bara få säga än en gång och hoppas att det kommer mer varierande i famtiden. Jo han eller hon som skriver dehär kommentarerna så har samma innehåll och till samma inlägg, vilket jag tycker att börjar bli lite jobbigt, så nu har jag tyvärr radera bort. Frågan är inte om att jag ej skulle gilla att ni skriver åt mig. Förlåt om jag lite sträng, men så upplever jag det. Må det här vara ett litet parentes i inlägget.

I kväll blir det bastu här hos oss. Det blir varmt och skönt. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.