Tja

Jag blev själv överraskad att klockan var 7.45 då jag vaknade, för det är skönt att få vakna i lugn och ro. 🙂 Nunera kan jag själv gå upp och sätta mig i rullstolen. 🙂 Ingen brådska idag heller, ebftersom min arbetskamrat fortfarande var sjuk, så det blev en ledig vecka för mig.

Vid frukosten blev det än en gång tal om det nya systemet, som har tagits in bruk vid  hemtjänsten. Det börjar verka som om vårdpersonalen skulle arbeta för systemets skull, och tar tiden från klienterna. Min egen  situation är lite annorlunvda, eftersom mina behov tar den tid som det tar, och där har jag personalen på min sida. 🙂 Tja,  nu inser man igen hur fel det är att jämföra oss funktionshindrade med hemvården.

Vädret är ungefär som igår, 6,4 grader och lite regn. Det var någon som undrade hur länge jag har bloggat.  Svaret är, i mitten av mars började jag blogga, då tänkte jag att jag ska prova skriva. Igår hade bloggen 15.000 läsare, jag måste själv säga att jag är ganska imponerad över det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.