Blev lite förvånad

Nu har jag haft gott om tid att göra sånt, som jag inte annars skulle hinna med om jag hade varit på jobb. Och senast igår kväll  fick jag veta, att mitt eget  ”bloggprojekt” är under utredning, vilket gladde mig. 🙂 Inte för att jag började bli orolig, men ville veta hur det var med saken. 🙂 Hur som helst började jag att googla på bloggar med funktionshinder i Finland, eller med handikapp. Jag måste säga att jag blev lite förvånad att det kom upp mera svenska bloggar, som var från Sverige än finlandssvenska om samma ämne.

Nu menar jag inte  bara för att jag har börjat skriva en blogg, att andra människor skulle behöva göra det. Av min nyfikenhet började jag googla. Vad kan det bero på? Själv är jag säker på att det finns människor som borde få veta eller läsa om funktionshinder. Ja det skulle vara ett område att ta i, och som jag redan har tidigare sagt i mina inlägg, att en människa kan göra så lite. 🙂 Hmm….Kanske det skulle vara något att fundera på, tja jag vet inte.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.