Nå nu har jag gjort nästa årskalender

Ni undrar säkert att vad jag har gjort på min lediga dag, 🙂 kanske jag tog det lugnt och slappat eller något annat? 🙂 Nej, så slö filur är jag ändå inte. Först beställde jag fyra plastflaskor som var kanske av en liters storlek och passar till Sodastreamen, eftersom jag vet att min mor har gärna vatten på nattduksbordet på nätterna. 🙂 Flaskorna beställde jag från www.cdon.com

I flera års tid har jag gjort och beställt en årskalender av egna bilder. Äntligen igår fick jag bilder från mobilen tömd, efter att jag kom på hur man flyttar över till datorn. Tidigare har jag varit ute i god tid, det är jag i och för sej nu också men lite sen än vanligt, om man frågar mig. Jag gick in på www.smartphoto.fi och laddade mina bilder på min sida, sedan letade jag den rätta modellen som jag ville ha. Så var det bara att dra bilden till den månad som mam vill ha. 🙂 Nå nu har jag gjort nästa årskalender. :)Helt sysslolös har jag inte varit. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.