En söt liten baby

Jag har varit på språng så jag har inte hunnit blogga än idag. Min assistent kom vid en tolvtiden, vi åkte till Sunds Trädgård för att jag ville köpa blommor åt min väninna som vi skulle fara och hälsa på. 🙂 I affären hittade jag två gulliga tomtar som jag köpte åt  de större barnen och en blombukett. 🙂 Hemma hos mig beställde en taxi som förde oss till Larsmo. 🙂

När jag kom fram så möttes jag av två härliga barn och deras mamma.,♥och det blev en skön känsla inom mig. Vi hade ju inte träffats på länge. Pojken var så ivrig och ropade Susie, Susie med ett kexpaket i handen, sen hörde jag att han hade väntat på att jag skulle komma. Sedan fick jag se den lilla babyn, som var en vecka gammal. Det var en söt liten baby, man glömmer bort hur små de kan vara. 🙂 Söt var också min guddotter som hade tappat sina framtänder. 🙂 Vi drack kaffe och pratade, trevligt att sitta och umgås med varann. 🙂 Det var en underbar eftermiddag. 🙂

Här hemma värmde jag något att äta. Sen gick vi i förrådet eftersom jag ville se på blommorna. Pelargonerna var gröna och torra, så vi gav dem lite vatten. 🙂 En sån dag har jag haft. 🙂

Kram 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.