Mår definitivt bättre

Nu mår jag definitivt bättre, och inga spår av någon slags besvikelse. Har bestämt mig att koncentrera på resan  i januari. Benet tycks inte ha tagit stryk efter gårdagens terapi, och det är jag glad för. 🙂 Något positivt i det gråa och tråkiga vädret, konstigt att det blir alltid till helgen lite trist väder. 🙁

Däremot tycktes Köpmannamässan dra nytta av  en mulen dag, och lockade dit folk. Tja, vi gick runt sådär två timmar.. Visst fanns det mycket att se på, så träffade vi lite bekanta där och kom hem med något smått. Roligt att gå bara omkring och se på olika saker. 🙂

Hemma hos mina föräldrar gick jag med rullatorn först till köket, satte mig på tripptrappstolen och umgicks med mamma. Sedan kom jag på att telefonen låg i min handvässka i mitt rum, så jag gick och hämta den och gick sträckan tillbaka. 🙂 Nu är det svårt för mig att uppskatta hur lång sträcka det var frågan om. 🙂 Själv tycker jag att det var ganska bra gjort av mig. 🙂 Efter maten ville jag nog gå och sitta i rullstolen, vi såg med mamma lite som hon hade bandat från tv:n igår kväll.  Om någon timme ska vi gå till Yrkeskolan på en konsert, så jag är på gång. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.