Varför ska livet vara komplicerad?

Just nu frågar jag av mig själv, varför ska livet vara komplicerad då man har ett funktionshinder. Jag måste ta reda på dagpenning för assistenten, men jag hittar det inte. Googlade ikväll på WR.sidor och läste att assistenten åker gratis på tåget.  Ännu har jag ej hört från handikappservice något om ersättningarna. Livet känns surt 🙁 och vägen lång att gå, jag känner mig ensam. Kan ej göra som andra människor bestämma mig, nu sticker jag. 🙂 En besvikelse finns inom mig, men på något sätt vill jag ändå försöka ta reda på och komma iväg till Esbo. Lyckas jag? Orkar jag? Ja jag vet inte men det börjar bli ont med tiden.

Som sagt vet jag inte vad jag ska göra. 🙁 På ett vis känns det hopplöst. Mina föräldrar säger, ja jag får själv ta reda på. Ibland har jag lust att börja skrika på Hjäälp!! Nu ska jag sluta gnälla och surfa vidare på Internet. 🙂 🙂

 

Hejsvejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.