Supernöjd med fysioterapin

Eftermiddagen satt i ett, först kom jag hem och drack kaffe, sedan var det dags för min terapi. Jag hade nästan hunnit bli lite slö och slapp, undrade hur jag skulle orka jumppa. 🙂 Idag var vi ganska mycket på golvet och gjorde olika rörelser. Det lyckades till och med att vara i fyrfotaställning och sträcka ut ett ben bakåt, själv blev jag förvånad över det, kände som om det var en evighet sen som jag hade gjort rörelsen. 🙂 Nu orkade jag jobba mycket mera än i fredags. 🙂 Gåendet gick också bättre, lite flåsade jag men inte mycket, vilade på min säng och sen gick jag tillbaks till vardagsrummet. 🙂 Ja jag kände mig supernöjd med fysioterapin. 🙂 Livet ler och jag fick tillbaka min självförtroende som känns så skönt. 🙂

Sedan svarade jag på ett facebook meddelande som var av en assistent från Esbotiden. Igår skrev jag åt henne, att jag kanske kommer till skolans 120 årsfest 🙂 Så var det dags att laga mat, jag värmde upp några biffar och lite grönt till.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.