Trevlig middag hos vänner

Jag fick en annan fysioterapeut som ska jumppa mig på fredagar, men vi känner ju varann från tidigare så det går nog bra. Vi gick igenom saker som vi borde börja jobba på med. Viktigt att träna upp balansen. Det blir nog bra tror jag. 🙂

Ikväll fick jag gå upp till tredje våningen till våra vänner, det gick bra. 🙂 Vi hade en trevlig middag och god mat fick vi. Roligt att träffas efter sommaren, då alla var ute på sina villor.

Idag blev det ganska mycket som jag gick, men det har gått riktigt bra. 🙂 Tänkte sluta med att ta värkmedicin, för att jag hörde att man kan få magsår av Burana, och det vill jag inte få. Benet känns riktigt okej. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.