En annorlunda fredag

Det är en annorlunda fredag idag. Visst känner jag en stor lättnad att få höra av läkaren att mitt ben var bra. 🙂 Nu ska vi koncentrera oss på den högra foten, kanske ska vi försöka med något stöd eller stödsko… Ännu en glad nyhet var att min vän hade i morse fött en liten pojke. 🙂

Sedan till något som jag tycker att är tråkigt, när en vårdare ska gå  i pension.  Jag har tyckt mycket om henne och vi har upplevt en hel del tillsammans, visst är jag glad för hennes skulll och unnar att få vara ledig. 🙂 Men jag kommer att sakna… 🙁 Vi jobbade tillsammans nästan i sex år. 🙂  Nej vad deprimerad jag låter fast egentligen är jag inte det,…. eller jo kanske lite. 🙂

Dagens fysioterapi blev flyttat till klockan halv tre. I kväll är vi bjudna på middag till våra vänner, och det ser jag fram emot. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.