Har mycket på hjärnan

Vi har haft en solig novemberdag, kring 0 grader. Det var igen dags att beställa nästa årskalendrar till jobbet, jag och en av mina arbetskamrater brukar beställa en kalender för vårt eget bruk. Nu tog vi en femårskalender. 🙂

Just nu har jag mycket på hjärnan. Jag fick via facebooken inbjudan till min gamla skola Arlainstitutet i Esbo, där var jag studerade till merkonom. Tillstäningen  skulle vara om ett par veckor. Nackdelen att bo här uppe i österbotten är avståndet till Esbo är ganska långt. Jag har skrivit med min assistent om resan som nog var intresserad, men det finns en del saker som ska redas ut såsom resersättningar. På eftemiddagen skickade jag ett mail åt handikappservice angående om ersättningar för assistans på resorna, nå vi ska se vad de säger. 🙂

Jag kan förstå om en del av er tycker att jag tjatar om hemservice/hemtjänst, men faktiskt hör det till en del av min vardag. 🙂 Nu har jag fått hjälp med lunchen från ett av teamen inne i centrum, även på den fronten ska det bli en förändring på. Idag på lunchen fick jag veta att eftersom jag inte hör till teamets område så slutar de att gå hos mig, alltså nu ska svedens (min egen personal) börja ta hand om mig. Än en gång kände jag mig, att man hade ”lagt” mig till sidan. Ja jag får väl leva med det. 🙂

I kväll köpte jag farsdagspresent, varje år är det lika svårt att hitta på något. Det blev en Wienernougat chokladask och ett kort som jag fick från närbutiken. 🙂 Orsaken var inte min lathet, utan det berodde på något helt annat. 🙂

 

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.