Vänlig service

Jag och mina arbetskamrater pratade så när vi satt  på kaffepaus, plötsigt såg jag på klockan att det var dags för mig att söka mig upp och vänta på skjutsen. Höll på att köra mot hissen, och just då kom vippare chauffören ner och hämtade mig. Det kallar jag för vänlig service. 🙂 Chauffören sa att han var lite i förtid, och tänkte komma efter mig så jag inte behövde vänta. 🙂

Oj tänk vad fort det blir mörkt på dagarna, klockan är bara kvart över fyra. Snön gör det ljusare men de har visst lovat regn fick jag höra idag. Just denhär årstiden gillar inte jag, när det är mörkt och vått. 🙁

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.