Tävling – Personlig Almanacka

Tävling – Personlig Almanacka

Jag har åter igen en tävling åt er där ni har chansen att vinna en Personlig Almanacka!

Personlig Almanacka är precis som namnet säger en almanacka som du designar helt efter din egen stil. Du kan välja färg och text på omslaget, eller varför inte lägga in en egen bild på dig själv eller din ögonsten? Den finns i fyra olika format – från den lilla smidiga som ryms i jackfickan, till den stora i A5-format som rymmer en fullspäckad veckoplanering och lite till. Det som gör almanackan ännu mer personlig är att du kan anpassa innehållet efter det som är viktigast i din vardag – det finns fält för att hålla koll på träning, plugg, jobb, väder mm. Man kan ha att -göra-listor, schema för att hämta/lämna barn osv. Du kan även lägga in speciella datum och händelser i förväg, eller varför inte importera dina facebook-vänners födelsedagar direkt i almanackan. I slutet finns dessutom gott om plats för egna anteckningar, årsöversikt eller kanske lite tidsfördriv i form av sudoku eller målarbok-sidor. Ett nytt designtema är illustrerat av ingen mindre än Karin Mannerstål!

En sak är säker – det finns INGEN som kommer att ha en likadan almanacka som du!

Tävlingsregler:

Skriv här under att du är med och tävlar :-)

Tävlingen avslutas 14/11 kl. 21.00

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.