Jag ska börja jobba fyra dagarsvecka

Jag fick ju min andra fysioterapi på fredagar klockan elva. Det vill säga att det skulle vara mitt på min arbetsdag, eftersom tiderna är svåra att få så tar man vad man får. Jag ringde åt min chef och berättade om situationen. Min chef tyckte att jag kunde vara ledig fredagar  tillsvidare, så länge jag har min terapi. Alltså jag ska börja jobba fyra dagarsvecka.  🙂

Dagens jumppa gick mycket bättre, och jag orkade gå med lite stöd från vardagsrummet till sovrummet. 🙂 Sedan kom snickaren och skruvade lös min gamla duschstol. 🙂 Ja min dag blev bättre . 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.