Mysigt på gravgården

Först vill jag säga, när det var någon som tyckte, att de senaste inläggen har varit tråkiga. Ja livet är inte alltid dans på rosor, i alla falll inte mitt.. Ibland är livet tråkigt, och jag tänker inte låtsas som om jag skulle vara någon som har det  bra hela tiden. Den som inte vill eller orkar läsa om hur jag har det, så är det upp till var och en tycker jag.

Nåja, nu har jag sagt min åsikt och hoppas att alla förstår vad jag menar. 🙂 Min assistent körde mig hem till mina föräldrar, där var mina brorsbarn och deras tyska utbyteselev som flyttade igår till dom. Så gick vi till gravgården och tände ett ljus på ”de som är begravda på en annan ort”. Det är alltid så mysigt på gravgården vid stora högtider. 🙂
 
Kram 🙂
 
     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.