Mycket på en gång

Efter lunchen kom min chef som ville visa hennes praktikant lite runt. Vi gick till mitt arbetsbord, och jag berättatde om mina arbetsuppgifter. Det blev också att vi pratade om lite annat såsom, hur det går för mig. Då jag satt och väntade på skjutsen, träffade jag människan från handikappservice. Ni minns väl att jag ville ju ha bort min gamla duschstol, jo, människan sa att snickaren skulle i smyg komma och ta bort stolen. Nu var det så att han inte visste om han hade tillstånd, att få göra det, och saken skulle ske inom den närmaste framtiden.

Vipparen var sen, och schauffören sa att han redan var försenad från sin tidtabell. Det blev att jag fick åka genom halva stan, innan jag kom hem. Men bilen körde ju bara rutten som centralen hade gett. Det var allt möjligt som skedde då jag kom hem, och när jag höll på med att sätta mig i rullstolen så kom min mamma. Hon hade mera värkmedicin åt mig. Sedan berättade mamma att hon hade talat med fysioterapeuten, om att jag borde få mera terapi för mitt ben. Ja det blev mycket på en gång.

Kvällen har varit lugn, så jag har fått ta igen mig lite. Jag ska gå i duschen efter kvällsmålet, och sen får vi se vad jag gör. 🙂 Antagligen sitter jag vid datorn som vanligt, vad annars? 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.