Dags att börja tänka på mig själv

I kväll började jag att chatta med min fritidsassistent på facebook, vi har ju inte träffats på ett tag, vi båda har haft lite annat på var sitt håll. Min assistent frågade om jag behöver hjälp i helgen. Till först var jag tveksam eftersom mina föräldrar skulle vara barnvakt för mina brorsbarn, men jag frågade om assistenten var på väg hit till Jakobstad. Det var hon. 🙂 Jag skrev att det var dags att börja tänka på mig själv, och jag har ju ett eget liv att leva. 🙂 Vi bestämde en träff på lördag, jag tänkte stanna hos mig till lördag och samtidigt vill jag visa hemservicebyrån att hjälp behövs! För att det är inte någons fel om hemtjänsten har för lite med personal, och jag har som individ rätt att vara i mitt eget hem.

Nu har jag känt mig rätt så bra i benet hela dagen. 🙂 Ja jag har ju gått en hel del men det har gått bra, hoppas att det fortsätter så. 🙂

 

Kram♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.